Terassin kesänurkkaus

2016-05-31-21.54.58.jpg.jpeg

Täällä oli viime viikolla  niin lämpöistä että päätin laittaa töpinäksi ja siivosin terassin kesäkuntoon. Lattia on puhdistettu talven jäljiltä ylimääräisistä tavaroista. Kaikki roinat, lumilingosta potkukelkkaan, siirrettiin pihavarastoon ja kesäisemmät tavarat terassille, joista grilli on se tärkein.

Hankinpa myös uudet räsymatot vanhan nukkamaton tilalle. Vanha oli jo reunoista niin rispaantunut ettei se olisi enää kestänyt pesua. Yritin löytää sopivan kokoista edullista mattoa, mutta eihän sitä löytynyt joten turvauduin vanhoihin tuttuihin räsymattoihin. Uusia mattoja piti ottaa kaksi kun olivat niin kapoisia. Ajattelin että nuo voi ommella yhteen jos haluaa kahden maton sijasta yhden.  Vielä pitäisi jonkinlainen pöytä hommata tuohon meidän kesänurkkaukseen, entinen Ikean pöytä kun ei kestänyt talvea ja siitä lähti päälykerros kuoriutumaan pois.

2016-05-31-21.53.58.jpg.jpeg

Myös tuollainen sääskisavu astia lähti matkaan, jonka laitan sitten siihen pöydän päälle. Sääskisavua tarvitsee jo jos aurinko ei enää paista terassille ja ilma alkaa jäähtymään. Ennen juhannusta olisi tarkoitus hyökätä ikkunapesurin kanssa kohti terassin laseja.