Neidin kesäpaita

PSX_20140623_235142(2)Edellisestä postauksesta hurahtikin reilusti aikaa, lähes kaksi ja puoli kuukautta sitten kirjoittelin tänne pyöräretkestämme. Silloin oli talvi lopuillaan ja kevään ensimmäisiä merkkejä vasta odoteltiin. Nyt kesä on sentään täälläkin edennyt jo jonkin verran pidemmälle. Tosin viime viikkoina on ollut sen verran kylmät kelit, että kalsarit on joutunut tonkimaan kesäteloilta takaisin jalkaan.

Kevät oli aika kiireinen varsinkin työrintamalla, joten ehkä se vaikutti kaikkeen. Myös täällä blogin puolella tapahtuneeseen hiljenemiseen. Jotenkin vain kaikki inspiraatio hävisi vain jonnekin. Mutta nyt kahden viikon kesäloman jälkeen inspis näyttää jälleen löytyneen.

Sain aikaiseksi myös viimeistellä kevään aikana aloittamani neidin oranssin kesäneuleen. Hypistelin kaupassa moneen kertaan Novitan Kaisla lankaa, ennenkuin päädyin ostamaan sitä. Ensiksi ajattelin tehdä langasta itselleni huivin, mutta teinkin siitä sitten neidille paidan (minulle ei kuulemma kyseinen väri sopinut).

Neuleen malli on ihan omasta päästä keksitty. Kaulus ja kädentiet ovat aivan suoria, joten kyseessä on maailman yksinkertaisin neulemalli. Tämä pirtsakka paita oli saanut kehut myös naapurin samanikäiseltä neidiltä. Toivottavasti nuo kehut saavat meidän neidin pitämään tätä neuletta edes vähän enemmän kuin edellisiä luomuksiani.