Sisustustaulu?

Jep, vähän pitempi tauko sitten tällä erää. Keväällä alkoi jotenkin oman huushollin tavaramäärä ahdistamaan ja olen yrittänyt päästä kaikesta turhasta roinasta eroon. Suurinta karsintaa olen harrastanut makuuhuoneen vaatekaapeissa. Kummasti sitä tulee säilöttyä iän vanhoja vaatteita, joista osa on nähnyt parhaimmat päivänsä jo ajat sitten, osa on ollut tosi vähällä käytöllä, toisia on pidetty tosi paljon, toiset ovat odottaneet emäntänsä kutistumista ja toiset taas edustamansa tyylin paluuta muodin saralla.

Paljon lähti vaatetta kierrätykseen ja siinä samalla pari vuotta sitten kesken jäänyt makkarin sisustus alkoi ärsyttämään. Kait tuonkin nyt voisi viimeistellä ja edes yrittää sisustaa jotenkin kivasti. Mietiskelin Ikeasta jotain sopivaa sisustustaulua makuuhuoneen seinälle, mutta eipä sieltä mitään mieleistä löytynyt. Muitakin kaappeja siivotessani löysin omat vanhat akryylivärini, pensselini ja maalaustelineeni. Suurin osa väreistä oli vielä käyttökelpoisia ja kun lähimarketista löytyi edullisesti maalauspohjakin, niin ajattelin kokeilla itse maalattua sisustaulua.

sisustustaulu_1sisustustaulu_2Nyt olis sitten maalit, pohja ja teline valmiina taiteiluja varten. Jonkinlainen idea on jo valmiina päässä, jotain abstraktia ajattelin, koska niissä omissa ”esittävissä” teoksissa on aina jotain vikaa, enkä todellakaan halua mennä nukkumaan joka ilta harmitellen jotain tiettyä kohtaa taulussa. Mutta näin kesäloman kunniaksi on hyvä heittää aivot narikkaan ja tehdä jotain luovaa. Katsotaan millainen teos tästä vielä syntyy, tai sitten makkarin seinä saa edelleen olla tyhjä…