Tahkolla

Tahko

Aamulla saimme ex tempore ajatuksen ja käänsimme auton nokan kohti etelää alle tunnin sisälle ajatuksen synnystä, kesälomareissulle suuntasimme siis me. Meidän reissut ovat perinteisesti olleet vailla ennakkosuunnitelmia, kuten tämäkin. Tällä kertaa kuitenkin varasimme seuraavan yön majoituksen ennen lähtöäJoskus matkasuunnitelma on kyllä muuttunut sen mukaan mistä on saatu seuraavan yön majoitus.
Nyt varasimme majoituksen Tahkolta ja sinne ajelimme päivän aikana. Perille saavuimme sateen saattelemina ja lähellä Tahkoa jopa säikähdimme kylttiäTie suljettu”. Hetken kylttiä tavattuamme huomasimme tien olevan suljettu 6.8, ei siis tänään, joten jatkoimme matkaamme kohti Tahkoa. Lisäkylttien ja hetken Googlettelun jälkeen olimme hieman viisaampia ja tiesimme että tie on suljettu lauantaina Tahkon triatlonkisojen vuoksi.

Tahko
Perille saavuttuamme veimme matkalaukut majapaikkaan ja lähdimme läheiseen pieneen ruokakauppaan, olimme nimittäin varanneet majoituksen huoneistohotellista joka ei sisältänyt aterioita. Ruoan jälkeen lähdimme vielä iltalenkille tutkailemaan hieman paikkoja.

Tahko Finntriathlon

Triathlonkisan uintiosuus ilmeisesti alkaa tämän ponttonisillan alkupäästä ja käy mutkan tai kaksi lahdella riippuen mille matkalle osallistuu…

Tahko

ja tästä rannasta jatketaan matkaa sitten pyöräilyosuudelle. Täytyy kyllä hattua nostaa kaikille osallistujille. Nykykunnolla tarvitsisin pelastusrengasta kymmenen metriä lähtölaukauksen jälkeen.

psx_20160804_2050161.jpg

Ihmettelimme myös tämän traktorikuskin hermoja, sillä takana näkyvä niittotyömaa on luonnossa huomattavasti jyrkempi miltä se tässä kuvassa näyttää. Mutta nyt on saunottu ja syöty iltapala, seuraavaksi nukkumaan ja huomenna kohti uusia maisemia.