Puulaatikoita

Me ollaan jo pari kesää tässä pohdiskeltu mihin sijoitettaisiin meidän pihalle sellanen grillaus/kesäkeittiö paikka. Eri vaihtoehtoja on pyöritelty ja mietitty. Eräänä päivän kun taas eksyin pinterestin syövereihin, niin sain idean sellaisesta pienestä pergolatyyppisestä grillikatoksesta.

Alaosana voisi olla matala kivimuuri ja yläosaan sellainen pergola. Katoksi läpinäkyvää muovikatetta. Pitää varmaan hahmotella tuota ideaa paremmin paperille, katsotaan sitten onko idea toteutuskelpoinen. Mutta tästä ideasta saivat alkunsa nämä puulaatikot. Ajatus on istuttaa näihin laatikoihin sitten ensi kesänä yrttejä ja salaatteja.

puulaatikoita_1 puulaatikoita_2Tarkoitus on käsitellä nämä puulaatikot etikalla, jossa on lillunut pari päivää palanen teräsvillaa. Tuolla seoksella voi kuulemma patinoida puuta, niin että se näyttää harmaantuneelta, vanhalta puulta. Nyt ovat laatikot valmiina ja ne on jopa ihan itse tehdyt. Omin kätösin on sahattu, porattu ja ruuvattu. Parin päivän päästä pitää sitten kokeilla tuota etikkaseosta.