Laivoja satamassa

Niin, laivoja satamassa on tuossa kankaassa jonka ostin Ikeasta. Kangas oli alennuksessa ja oli hävyttömän halpaa (noin euron metri). Tein tästä kankaasta keittiöön laskosverhot, niistä verhoista juttua vähän myöhemmin, ja yli jääneestä kankaasta tyynyn päälliset olohuoneen sohvatyynyihin.

I bought this ”ships in the port” fabric from Ikea. It was on sale and it was outrageously cheap (about 1 EUR per m). I made kitchen curtains from this fabric. I tell you about those curtains a little later. From left overs of the fabric I sew pillowcases to living room sofa.

tyynynpäällisiäNämä ovat olleet jo kovassa käytössä, kuten rypyistä voitte huomata. Väri sopii kuitenkin hyvin meidän olohuoneeseen ja näistä tuli sen verran edulliset, että sitten kun rupeavat tympimään, niin ne voi huoletta siirtää kierrätykseen.

These pillowcases have already been on heavy use, wich you can see from the wrinkles. Color of the fabric fits well in our living room and these pillowcases are so inexpensive that when I fed up with them, I can dump them without guilty conscience.